Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.06.2009 00:02 - Tиковете, и имат ли почва у нас...
Автор: didro Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1242 Коментари: 0 Гласове:
0



 Един много интересен, бих казал феномен. Неразделна част от нас, тиковете са характерни  с това че не са под наш контрол, изникват-преминават през нас като импулс, осъществяващи определено паразитно движение, серия от движения, дори пониякога придружени със звуково съчетание:)

 

И тук както във всяка една свера, а и като принцип при хората, себеподобните се потдържат, помагат си помежду си  и разбира се харесват отличителната черта oткрояваща и обединяваща ги и определяща тяхнотосдружениекато такова. Незнам дали някой е чувал и знае, но съвсем случайно преди време дочух, след което подробно се запознах, че още от стотици години съществуват тайни организации, чиито членове са именно хората с тикове. Странно нали! дори стряскащо, но факт. От сложността на тика се определя и каква степен заема дадения тикаджия в йерархията. Та тази на пръв поглед уж безобидна организация, до такава степен се е развила, и разпространила,че дори бих казал в момента контролира  по-голямата част от света. Даже са внедрили навсякаде техни знаци и символи. Като пример, някой знае ли защо тока се казва ток? и какво значение и връзка има той с тези общества

Ще ви кажа. 
Тока е тяхното Божество, за тях това е религия. Дори самото название Ток идва от тик , тоест старата дума за тик е била ток:) от тогава е останало. Токаджиите, това са тяхните свещеници(божии служители), който единствено имат право да осъществяват контакт с божеството Ток. Само да поясня защо точно тока, и какво общо има той. Когато го тресне ток, човек се вцепенява и започва да изпълнява еднородни, повтарящи се в еднакви амплитуди движения, от всякъде наподобяващи тиково състояние. А самите токаджии биват селектирани от невръстна възраст и въвеждани в тайните на тик божеството. Самия обучителен процес завършва с много интересно упражнение, като завършек всеки един трябва да се слее с тока, да стане едно цяло с божеството извършвайки сексуален контакт с всевищния. Не искам да си представям каква миризма на опушено месо се носи в ритуалната зала, а остатъка от жезъла на любовта, ако изобщо има   остатък е успешно прикрит с новопоявилата се бухнала прическа около му. Лоша работа ви казвам. Още някои примери за названия, символи и тенденции, прослувутототик-так”, от къде си мислите че идва?!

Системата за учене на думи на чужд език, чрез многократно изписване и повтаряне, тенденцията е да прищтрака нещо в теб, да блокира и да  започнеш да повтаряш в най-добрия случай същата дума докрая на дните си или в пак задоволителен случай поне ако при всяка една изречена дума я повтаряш десет пъти. Страшно е ви казвам. Ето и  музиката, припевите, какво си мислите че са? както и песни като тази, започващи с   :” мария, мария, марияяя”....и tова не е нищо , нещата стават все по груби и неконтрулируеми, техното, хаус или както там му викаттупс тупс тупс” и тва с часове, после ми кажете че нямало тикова конспирация. Дори колата тико, произведена като офицялна лимузина на тик обществото, покъсно установено че е твърде малка за 4рима с ръкомахащ тик. За целта е  бил изработен новия модел наречен Тир, той побирал дори и животни с тикове.

Toва е реалността народе, отворете си очите, навсякъде са измежду нас. Гадовете се прикриват умело, и запомнете никакви, ама никакви токаджии не пускайте в къщи!!! :)



Тагове:   музика,   ток,   моряк,   общество,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: didro
Категория: Лични дневници
Прочетен: 40667
Постинги: 7
Коментари: 28
Гласове: 182
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930